Tratament

               La noi covoarele nu sunt tratate “regeste”, la noi sunt tratate asa cum e normal sa fie spalate si uscate covoarele,  adica sa nu fie puse pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul,  iar dupa aceea, pentru a-i da curateniei si igienei lovitura de gratie, il atarni pe un gard sau vreo bara, la soare (daca este!), la strada, sa se umple de praf pana se usca.
               Nu, nu asa se procedeaza la noi in firma; noi ne gandim ca dupa ce plecati de la noi  poate doriti sa va jucati linistiti cu copilul dvs. pe covorul proaspat spalat si dezinfectat pentru ca detergentii pe care-i folosim contin substante care au acest efect. 
              Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine. In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos.

Animale

              Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini , pisici etc.) si care detin mirosuri de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).

Uscarea

Uscarea se face in doua faze:
  • prin centrifugare (1500 rot/minut), process prin care in cateva minute ramane doar 5% din apa necesara spalarii, dupa ce in prealabil covorul se limpezeste; pentru covoare cu latime mai mare de 4 metri folosim o centrifuga speciala, eliminand astfel formarea de cute sau deteriorari.
  • covoarele sunt introduse pe suporti speciali intr-un uscator incalzit, astfel ca a doua zi covoarele sunt gata de livrare.

Procesul de centrifugare fixeaza culorile. Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta intre covoare (40-60cm) .


Etapele spalarii:

Desprafuire

Covoarele vor fi mai intai curatate de praf si mizerie cu o masina automata ce inlocuieste munca manuala de batut covoarele, fara riscul distrugerii acestora.

Aparat de spalat cu jet de apa

La o presiune 200 bar, covoarele dumneavoastra vor fi spalate cu jet de apa pentru a indeparta gunoaiele mai mari si a le inmuia.

Monoperie spalat covoare
 
Inlocuieste munca fizica a omului; ceea ce ar fi trebuit facut manual in 2-3 ore de frecat cu peria, acest aparat rezolva in 10 minute.
 
Detergent ales in functie de structura covorului

Pentru a nu distruge sau decolora covorul dumneavoastra, alegem cu o atentie deosebita detergentul si cantitatea potrivite.

2 Centrifuge pentru covoare!!!

Asigura o stoarcere mai rapida a covoarelor, reducand astfel timpul de uscare/livrare si, nu in ultimul rand, fereste covorul de mirosuri in timpul uscarii.

NOU!!! Pentru covoare cu latime mai mare de 4 metri folosim o centrifuga puternica speciala, iar pentru covoarele normale, de apartament, o centrifuga normala, tocmai pentru a nu le deteriora si pentru a evita formarea de cute.

Camera uscare/dezumidificatoare
 
Pentru a usca rapid si eficient covoarele, am amenajat o camera cu dezumidificator, astfel incat, indiferent de vreme, veti avea covoare curate, uscate rapid la domiciliul dumneavoastra.

 

Spalam si uscam covoare si mochete la incredibilul pret de 7.99 RON pe metru patrat.Transport gratuit asigurat la domiciliul clientului.


Beneficiem de o gama variata de echipamente speciale create pentru curatat si uscat covoare.


Pompe KARCHER de inalta presiune

Aspirator PUZZI 400 cu injectie-extractie.

2 uscatoare profesionale incalzite.Capacitate 100 Covoare.(imagini la sectiune Poze)

Monoperie
Centrifuga